Cég és márka leírás

Kérjük, engedje meg, hogy néhány szóban bemutassuk cégünket és a RakO márkát.

A RakO Kft. belga tulajdonú vállalkozás, a RakO egészségügyi gumióvszerek kizárólagos forgalmazója. 1988 óta tevékenykedik a magyar piacon.

Az azóta eltelt években a RakO jól ismert megbízható branddé vált.

Óvszereink a világ egyik legnagyobb óvszergyárában készülnek több más világmárkával együtt.

A RakO óvszerek minőségét az SGS, a világ egyik legnagyobb minőségbiztosító intézete auditálja.

A változó igényeknek megfelelően többször átterveztük az óvszerek megjelenését és bővítettük választékunkat, kiszereléseinket.

A hagyományos 3 db-os csomagolás mellett megjelentünk nagyobb, gazdaságosabb 6,  ill. 12 db-os kiszerelésekkel is. Gondoltunk azokra is, akik csak egy óvszert szeretnének vásárolni, ezért kapható 1 db-os változatunk is.

fill-01

Igény esetén tudunk egyedi csomagolást is kínálni partnereinknek.
Annak érdekében, hogy a RakO óvszerek minél több vevőhöz eljussanak, 2012-ben a RakO KFT megállapodást kötött DunaProval, az egyik legnagyobb magyarországi disztribútor céggel.
2014-ben elkezdtük a RakO márka újraépítését.

Ennek első lépése óvszereink megjelenésének teljes megújítása volt..

Ez több volt, mint egyszerű csomagolásváltás. Az óvszer fóliája a nemzetközi trendeknek megfelelően négyzetes formát kapott, a külső u.n. leveles csomagolást is felváltotta a dobozos kiszerelés. A lendületesebb, fiatalosabb design is hozzájárult a RakO márka sikeresebb piaci megjelenéséhez.

Második lépésként intenzív országos kampányba kezdtünk.

Ennek részeként RakO márka a Való világ 7 együttműködő partnere lett , támogatói spotja 100 napon keresztül naponta megjelent a televízió képernyőjén. Az együttműködés révén  RakO óvszer automata került a Való Világ 7 villájába, hatékony média megjelenést biztosítva.

Kísérje továbbiakban is figyelemmel a RakO óvszercsalád fejlődést!

Üdvözlettel:
RakO Kft