Helyes óvszerhasználat

  1. Tolja az óvszert a fóliatasak egyik oldalához és a fólián lévő jelzésnél óvatosan tépje fel azt. A nyílásnál ne használjon éles eszközt, nehogy körömmel vagy ékszerrel stb. felsértse az óvszert, mert elszakadhat.
  2. Vegye ki az óvszert a fóliából és gyengéden nyomja össze az ondótartályt, hogy a benne lévő levegő eltávozzon. Az óvszert merev péniszre kell helyezni, még azelőtt, hogy partnere testéhez ért volna, a szexuális úton terjedő betegségek és a nem kívánt terhességek megelőzése érdekében.
  3. Ha úgy érzi, hogy az óvszer csúszkál vagy feszül, álljon meg és ellenőrizze, mert ez az óvszer szakadásához vezethet.
  4. Ejakuláció után a péniszt húzza ki a hüvelyből, úgy, hogy az óvszert a pénisz tövénél tartsa közben. Az óvszert csomagolja be papír zsebkendőbe vagy WC papírba és dobja el, de ne a WC-be.
  5. Amennyiben síkosítót használ, csak az óvszerekhez ajánlott típust alkalmazzon. Ne használjon olaj alapú síkosítót, mint pl. vazelin, babaolaj testápoló, masszázsolaj, vaj, margarin, stb. mivel ezek roncsolhatják az óvszer anyagát.
  6. Ha olyan helyileg használatos gyógyszert használ, ami érintkezésbe kerülhet az óvszerrel, konzultáljon orvosával vagy gyógyszerészével azok óvszerrel való összeférhetőségéről.
  7. Az óvszer szivárgása vagy szakadása esetén keressen orvosi segítséget amilyen gyorsan lehet, legkésőbb 72 órán belül.
  8. Dobja el az óvszert, ha a csomagolása láthatóan sérült, használjon egy új sérülésmentes csomagból kivett újat.

 

fill-02

FONTOS
Egy óvszert csak egyszer használjon. Hűvös, száraz helyen, közvetlen napsugárzástól védve tárolja. Ne használja az óvszert a lejárati időn túl, melyet megtalál az óvszer csomagolásán. Az óvszer hüvelyi alkalmazásra alkalmas, minden más használat az óvszer sérülését okozhatja. Az óvszer természetes gumi alapanyagú latexből készült, mely allergiás reakciókat okozhat. Az óvszer használata nem garantál 100%-os védelmet a terhesség vagy a szexuális úton terjedő betegségekkel szemben.

Long Love

Figyelem!
RakO Long Love 4,5% benzocaine-t tartalmaz, egy gyenge érzéstelenítő anyagot, ami a pénisz tetejét érzéketlenebbé teszi. Használat után mossa le a síkosítót. A termék előírt használata esetén amennyiben a termék nem nyújt enyhülést, használatát függessze fel.
Szembe ne kerüljön. Amennyiben Ön vagy a partnere viszketést vagy irritációt tapasztal, keresse fel orvosát. A termék használata nem ajánlott, amennyiben Ön vagy partnerének bármilyen gyulladása vagy bőrfelszíni sérülése van.